Ansiktsbehandling Stockholm

Ansiktsbehandling Stockholm
Hur ansiktsbehandling Stockholm fungerar
August 22, 2016
Ansiktsbehandling Stockholm
Sunda vanor ger hälsosam skönhet
March 14, 2017

Gör din egna ansiktsmask

Ansiktsmasker har olika funktioner och de olika ämnena som är tillsatta ska tjäna sitt syfte. Tillexempel så är honung bra för att tillföra fukt och är bakteriedödande. Avokado är en frekvent frukt som är med och gästspelar med i många ansiktsmasker. Det beror på att avokadon har de egenskaper som är extremt nyttigt för torr hy. Den är fet och gör så att huden blir mjuk.

Avokado och honung är hudens bästa vänner

Om du vill göra en egen ansiktsmask anpassad för torr hy kan du enkelt göra den så här: Mosa en avokado och tillsätt en matsked honung. Du kan även tillsätta nyponmjölskal. Då får huden nyttiga antioxidanter. Applicera denna massa på din rena hud och låt verka i en kvart. Skölj sedan noga av. En hud mask som passar alla hud typer och ger en god åter fuktning gör du enkelt med två teskedar honung, en äggula, två teskedar vetekli och en tesked citron. Denna goda röra ska du lägga på ditt ansikte och låta verka i cirka tjugo minuter och skölj sedan av.

Håll huden ren

Uppkomsten av pormaskar grundar sig i att huden inte är ren och att det därför samlas bakterier i porerna. Det är inte snyggt att få dessa små irriterande svarta prickar i ansiktet. Det finns en uppsjö med produkter för att behandla pormaskar och du prova denna hemma gjorda mask som kräver att du mosar två jordgubbar tillsammans med en tesked honung. Denna mask ska verka i en kvart innan du sköljer av den. Jordgubbarna bidrar till att masken innehåller AHA-syror som drastiskt minskar döda hudceller och uppkomsten av pormaskar kommer att på sikt att försvinna. På professionella skönhets salonger är det vanligt att kunna ge en mask som kallas för AHA-behandling. Den har en djupträngande effekt på huden och kommer att minska acne, oren hud och uppkomsten av rynkor.

Den ungdomliga rosen

En annan produkt som är välgörande för huden är naturell yoghurt som ska blandas med en tesked fänkålsfrön. Massan ska helst vara oblandad och låt den verka i tjugo minuter och skölj sedan av. Denna mask ska vara bra emot fina linjer och rynkor. Rosen har alltid varit en mytomspunnen och högt älskad blomma av många. Genom sin underbara doft har den använts under antiken i tillverkning av rosenolja. Det kan nog anses som en av de första parfymerna. Rosen har också figurerat som medicinalväxt på 1300-talet och man trodde även på att gnugga ögonen med rosenblad och honung skulle ge vackrare ögon. Denna mask med rosor sägs göra din hud ungdomligare. Du måste krossa kronbladen från fem färska rosor. Applicera denna massa på ditt ansikte och låt sitta kvar i femton minuter. Skölj av med iskallt vatten. Vem vill inte ha en silkeslen hud? Det kan du få med denna härliga mask. Vispa en äggvita intensivt så att det blir ett vitt fluffigt skum. Tillsätt två matskedar honung och en matsked citron. Massera in massan och vänta tålmodigt i tjugo minuter. Sedan ska du skölja av masken med lättmjölk. Du kommer att få en mjuk och spänstig hud efter denna behandling. Om du mot förmodan inte vill göra egna ansiktsmasker ska du boka in ett besök hos Ansiktsbehandling Stockholm.