Ansiktsbehandling Stockholm

Gör ett möte på det första besöket på vårt kontor

Skriv ett meddelandeRing ossSnabb frå

Upplev inre harmoni och skönhet med Ansiktsbehandling Stockholm

Vi vill att du ska upptäcka Ansiktsbehandling Stockholm. Det är hos oss som du kommer att uppleva att du befinner dig i en harmonisk oas och du kommer att känna dig avslappnad från vardagens stress och krav. Vi har ansiktsbehandlingar som garanterat passar till alla hud typer. ansiktsbehandling i stockholm brukar alltid göra en hudanalys på alla våra kunder som besöker oss för första gången. Det är värdefull information som vi får fram för dig, därför det är då som ansiktsbehandling stockholm kan se vilken hudbehandling som du är i behov av. Sedan kan vi skräddarsy dom hudprodukter som är användbara och nyttiga för dig. Du får även personlig konsultation med våran auktoriserade hudterapeut.

Öppna ögonen för våra ansiktsbehandlingar

Våra behandlingar för din hud är uppskattade av alla våra kunder som har prövat. Nu tycker vi på ansiktsbehandling stockholm att det är dags för dig också att börja ta hand om din hud. Vi erbjuder dig Stockholms bästa ansiktsbehandlingar och tillhörande hudvårdsprodukter. Efter ett besök hos oss kommer du att upptäcka att din hud har fått en glänsande lyster och att du har fått både ett inre och yttre välbefinnande känsla.

En ytterst populär hudbehandling är våran ansiktsbehandling lyx. Då ingår att ansiktsbehandling stockholm gör en grundlig hudanalys och en djuprengöring av ditt ansikte. Sedan får du en välgörande peeling och en avkopplande ångbehandling som förbereder ditt ansikte för poruttömmningen. Efter det får du en ansiktsmassage och en härlig ansiktsmask som tillför fukt och viktiga vitaminer till din hud. ansiktsbehandling i stockholm har även en hudbehandling som vi kallar för den lilla ansiktsbehandlingen. Den är till för dig som inte hinner sätta av så mycket tid på våran salong, men du kommer ändå få det väsentliga i din hudbehandling. Du får en hudanalys, rengöring, peeling och portömning. Vi har även en klassisk ansiktsmassage behandling som endast tar en halvtimme av din tid. Då ingår rengöring och hudvårdsprodukter. ansiktsbehandling i stockholm vill även nämna att vi har en anti-age behandling som slår det mesta. Du kommer att märka att huden får den fukt som den behöver och att påsar och fina linjer i ansiktet kommer att reduceras. Huden kommer att få en märkbart spänstig lyster.

Du är speciell för oss

ansiktsbehandling stockholm vill ge alla våra kunder en valfrihet till att kunna välja specialbehandlingar. Därför har vi olika behandlingar med AHA-syror. Det är en syra som innehåller glykos och mjölksyra. En oslagbar kombination för huden att kunna tillföra den fukt som behövs. Den gör så att hudens gråa pigment skalas bort och man får raskt fram en slätare och friskare hud. AHA-syror ökar hudens elasticitet och reducerar både rynkor och pigmentfläckar. AHA-syror passar perfekt till alla hud typer.

Vi har även en ögonbehandling som slår det mesta. Den är utformad för att ta bort mörka ringar och trista linjer runt ögonen. Behandlingen börjar med en rengöring och en behagfull peeling. Sedan får du en svalt kylande ögonmask. Den är effektiv mot mörka ringar och även mot svullnader. Efter det brukar vi massera in en svalkande ögon gel runt omkring ögonen. Det kommer att ha en högst upp piggande effekt på ögonen. Ögon gel är bra på så sätt att den återfuktar den känsliga huden omkring ögonen.

Ansiktsbehandling Stockholm tar sig även tid till att du ska få välskötta och vackra ögonfransar. Vi ansar även ögonbrynen så att ögonen träder fram och gör så att ditt ansikte ramas in på ett vackert och fördelaktigt sätt. Vi färgar gärna dina fransar och dina bryn, så att din skönhet kan träda fram på ett representativt sätt. Boka in ett besök hos oss för att göra en vitaminberikande och fräsch ansiktsmask. Våran collagen mask är både återfuktande och reparerar huden. Prova våran alignate mask som har en god och intensiv bra effekt på din hud. Den både återfuktar och reducerar fina linjer. ansiktsbehandling kan rekommendera våran ansiktsmassage som börjar med en uppfriskande rengöring. Denna behandling avslutas med att du får botanisera runt bland våra hudprodukter. Vi kan konsultera fram till vilka produkter som kommer att passa för dig. Du är alltid välkommen att kontakta ansiktsbehandling stockholm för att få den behandling som gör ditt ansikte välmående vackert.