Ansiktsbehandling

Gör ett möte på det första besöket på vårt kontor

Skriv ett meddelandeeRing oss Snabb fråga

Ansiktsbehandling Stockholm ger dig yttre skönhet och inre välbefinnande

En ansiktsbehandling kan göra underverk för det inre välbefinnandet och ska kännas avkopplande under själva behandlingen. Det är du som är den viktigaste personen i det ögonblicket och du förtjänar att bli fin. Ansiktsbehandling Stockholm vill inte bara göra dig vacker utan även att du ska känna en inre ro och bli totalt av stressad under ditt besök hos oss. Ansiktsbehandling vill gärna vara den plats som du ska återfå krafterna och samtidigt göra dig vacker för omvärldens blickar. Det är då som det kommer att börja stråla omkring dig.

Vår hudanalys gör din hy vackrare

Vid våran ansiktsbehandling får du en genomgå en hudanalys. Det är en viktig information som ger dig och oss en kännedom om vilken hud typ du är. Om man inte vet om man har en torr, fet eller har en blandhy så kan det vara svårt att veta vilka produkter som bäst tillför det som just ditt ansikte behöver. En normal hud är det som alla drömmer om att ha. Den är helt problemfri och behöver bara fukt och antioxidanter. Den torra huden däremot har stor brist på fukt och fett. En torr hy brukar inte ha några pormaskar. Kräm masker brukar rekommenderas till denna hudtyp och även återfuktande natt masker är ett bra komplement. Sedan har vi den feta huden som uppvisar pormaskar och är rik på talg och fett. En mask för fet hud bör användas som gärna kan innehålla Bland hy är tämligen vanlig och där är det viktigt att få en mask som fuktar och ger den balans som en blandhud kräver.

Unna dig vår ansiktsbehandling

Det som vi börjar med är rengöra huden med noggrann precision. Sedan brukar vi göra en peeling som kombineras med våran ångbehandling. Detta kommer helt garanterat att ta död på alla gamla hudceller och göra så att lystern i huden kommer tillbaka. Nu när huden är varm efter ångningen så blir det lättare att ta bort alla pormaskar och milier som misspryder ansiktet. Efter pormasktömningen lägger vi en mask efter din hudtyp. Denna mask kommer att lugna ned din hud efter ångningen och pormask behandlingen. Vi utför även en avkopplande ansiktsmassage som garanterat skänker välbefinnande och gör ditt ansikte mera vitalt. Du bestämmer självklart själv om du vill ha ansiktsmassage. Avslutningsvis applicerar vi en dagkräm som både skyddar och återfuktar huden. Tillsammans med dig skräddarsyr vi fram hudvårdsprodukter som passar ditt ansikte och gör så huden så att huden ser fräsch och hälsosam ut.

Ansiktsbehandling i Stockholm utför också Stockholms bästa brynplock. Vi hjälper dig att få välansad ögonbryn som perfekt ramar in ditt ansikte. Ögonkräm använder vi också oss av. Krämen är svalkande och återfuktande och bidrar till att reducera trötthet och påsar under ögonen. Det kan inte bli bättre. Trender kommer och går, givetvis är det så även inom ansiktsbehandlingar också och vi på Ansiktsbehandling följer med och vill gärna att våra kunder ska få ett så brett sortiment av hudvårdsprodukter att välja emellan. En positiv trend är den ekologiska vågen av krämer som är berikade med antioxidanter och enzymer som är extra bra på att behandla fet och känslig hy. Tillsammans med våran ansiktsmassage och ekologiska krämer kan din hud få den en välbehövlig näring och återfuktningen som ditt ansikte behöver. En annan behandlingsform kallas för den kemiska peelingen. Vi brukar ofta använda oss av milda AHA-syror i våra ansiktsbehandlingar. Det är en syra som hjälper huden att återbilda hudceller och att du kommer få en märkbar föryngrad effekt på ditt ansikte. Kemisk peeling är bra för dig som har torr hud som är drabbad av acne. Även bra för dom som har ojämn hudpigmentring och vid solskada. En hudmask som kan vara välgörande är oxygenmasker. Den går under det lyxiga namnet champagne mask. Det är precis den behandling som är till för glåmigt trötta ansikten. När krämen applicerad på ditt ansikte kommer den att börja sprudla och bubbla som ett glas champagne. Ansiktet får en välbehövlig liten massage av masken och hjälper till att få igång blodcirkulationen. Huden får en spänstig lyster och du kommer att känna dig pigg och fräsch igen.

Ansiktsbehandling Stockholm önskar dig välkommen in till vår salong för att få en avkopplande och lyxig tid tillsammans med oss.