Hur ansiktsbehandling Stockholm fungerar

Ansiktsbehandling Stockholm på allra bästa sätt
August 22, 2016
Ansiktsbehandling Stockholm
February 28, 2017

Tidigare var det mest något som rika hemmafruar sysslade med- gå till salongen och skämma bort sig. Men idag är det helt annorlunda, allt fler har insett att det inte är för mycket att ta hand om sin kropp. Det är inte direkt att skämma bort sig utan att prioritera sig själv lite extra. Alla mår bra av att känna sig snygga och fräscha, det påverkar allt man gör i livet. Om en ansiktsbehandling Stockholm kan bidra till detta så kan det nog inte räknas till det lyxiga i livet utan mer som nödvändigt.

Vad ingår i en ansiktsbehandling Stockholm?

Rent allmänt kan man säga att det är tre olika faser av en ansiktsbehandling. Rengöring, behandling och efterbehandling. Hur man utför de olika momenten kan variera, en del behandlingar tar inte mer än en halvtimma och då ingår bara det mest grundläggande. Andra behandlingar är långa och består av speciella preparat eller ämnen som fungerar bra på din hud. Priserna varierar också, det säger sig självt att om man tar en ansiktsbehandling med guld så kostar den lite mer än en behandling med kaffe och choklad.

För det har kommit flera nya preparat och metoder på marknaden den senaste tiden, något som alla är glada över. Det kan vara ganska häftigt att få en ansiktsbehandling med choklad, till exempel, och den lämnar huden len och mjuk. Det finns till och med ekologiska ansiktsbehandlingar, något som verkligen vuxit till sig. De flesta är idag medvetna om vad de äter och vad de använder- även för en ansiktsbehandling Stockholm.

Regelbunden behandling av huden

Det rekommenderas att gå på en ansiktsbehandling ungefär var sjätte vecka, allt beroende på vilken typ av hud man har och hur pass förorenande omgivningarna är. Men det är inte varje gång som det krävs en riktig djuprengöring, man kan varva lite med olika kurer och masker. Det där brukar personalen vara duktiga på att upplysa om, de kan se på huden vad som behövs och vad som kan passa bäst.

Faktum är att redan vid första besöket brukar man göra en hudanalys för att se vilken typ av hud klienten har. Man kan nämligen inte behandla alla precis lika, utan en ansiktsbehandling måste vara individuellt anpassad. Det samma gäller de behandlingar man själv fortsätter med mellan besöken, huden har ju behov av att bli omhändertagen varje dag. De förslag på krämer som salongen ger, eller om man köper sina produkter direkt från dem, är till för att komplettera de större behandlingarna som utförs av proffsen. En dagkräm och helst en nattkräm är basen, men sedan kan det finns flera andra saker som man kan göra själv för att behålla den fantastiska effekten av ansiktsbehandlingen lite längre.

Både hemmafruar och yrkesarbetande mödrar har behov av att gå på en ansiktsbehandling då och då. Det samma gäller män- de månar också om sin hud. Även om det fortfarande kan kännas lyxigt att ta hand om sig själv så är det något man förtjänar. Alla borde prova på en ansiktsbehandling bara för att få uppleva denna härliga njutning!