Mikrodermabrasion och ögonens magi

Ansiktsbehandling Stockholm
February 28, 2019
Den bästa ansiktsbehandling Stockholm
April 22, 2019

Det genomförs olika ansiktsbehandlingar på skönhetssalongerna ute i vårt avlånga land, men det finns en uppmärksammad hudbehandling. Mikrodermabrasion är den skönhetsmetod som ger dig lyster och behandlar hudproblem på ett effektivt sätt. Metoden ökar produktionen av nya celler och gör så att hudytan jämnar ut ålderstecken, men även stoppar produktionen av acne.

En hudbehandling som ger resultat

Mikrodermabrasion är en hudbehandling som är mäkta populär på skönhetssalonger och hudkliniker. Det är ingen nykomling som snabbt har letat sig in, utan denna behandling har existerat sedan 1985. Denna behandling kan låta tuff, därför det handlar om att man slipar bort döda hudceller från ansiktet. Detta stimulerar produktionen av kollogen och ska var effektiv vid rynkor, ojämn hudton och porer. Verktyget som används är ett litet munstycke som suger upp hudcellerna på ansiktet. Munstycket avsöndrar fina små kristaller som slipar med jämn precision av det första hudlagret. Det är en väldigt enkel och skonsam behandling som kan ta bara några minuter från en timme att utföra. Behandlingen kan utförs generellt i ansiktet men även andra ytor på kroppen kan behandlas. Det hela är smärtfritt och huden börjar att återhämta sig snabbt efteråt och börjar genast att producera nya friska hudceller. Du får räkna med att en behandling kostar mellan 500–800 kronor och för att få en varande effekt måste behandlingen upprepas minst fem till sex gånger.

Liten ögonfrans skola

Vem vill inte ha långa och vippande ögonfransar som har en tjock volym? Tyvärr, är inte alla lyckligt lottade att ha fått det naturligt i våran genbank. Men det är ingen större kris, på din skönhetssalong finns det något som kallas för fransförlängare. Denna behandling kommer att hålla i upp till fem veckor och under denna tid slipper du att tänka på att applicera mascara, därför att fransförlängningen skapar inverkan att du redan har tagit hand om dina fransar och penslat på med mascara. Du och en fransstylist kommer fram till vilken längd och tjocklek som du vill ha på dina nya fransar. Denna konsultation är viktig, om du inte känner att du fått bra svar på dina frågor ska du inte låta denna person utföra detta jobb. Okunskap hos den som utför en fransförlängning kommer inte att leda till det önskade resultatet som du vill ha. Fransarna ska alltid appliceras 1-2 mm från din fransrot och ska innehålla cirka 50 fransar på vardera öga. Fransarna är tillverkade av syntet och kan med lätthet stylas, så att dom passar perfekt till dina ögon. Själva proceduren kan ta över en timme och efter att det är färdigt måste du tänka på att du ska ta hand om dina fransar så att dom bibehåller det snygga resultatet. Du ska inte låta oljor eller schampo komma i närheten av fransarna och du ska heller aldrig dra i fransarna.

Att böja sina fransar själv kan i längden slita hårt på fransarna och i värsta fall så kan dom börja att lossna. En skonsammare metod är att gå till en könhetssalong och få en permanent fransböjning som håller i upp till åtta veckor. Samtidigt kan du be om att få färga dina fransar. Färgen ska sitta i cirka 6 veckor. Ögonbrynen kan också färgas i den färg ton som passar till dina naturliga färger som du har i ansiktet. Genom dessa enkla behandlingar kommer ditt ansikte att få den inramning av förnyad vitalitet och skönhet.